Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιδανική για gaming η 77'' τηλεόραση S95C QD-OLED της Samsung

*
Η Samsung αποκάλυψε τη νέα της τηλεόραση S95C QD-OLED που θα έχει οθόνη 77'' και περισσότερη φωτεινότητα σε σχέση με τη σειρά S95B, ενώ παράλληλα θα καταναλώνει λιγότερο ρεύμα. Λογικά η συσκευή θα υποστηρίζει την υπηρεσία Xbox cloud gaming της Microsoft, κάτι που προς το παρόν- στον χώρο των τηλεοράσεων- αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του Tizen OS της Samsung. Ο χρόνια απόκρισης της τηλεόρασης είναι 0,1 ms και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 144Hz, γεγονός που θα μειώσει φαινόμενα όπως το ghosting και τα on screen blurs όταν οι εκόνες απλά χάνουν τη φωτεινότητά τους και δεν εξαφανίζονται τελείως και θα προσφέρει επιλογές για calibration που δεν υπάρχουν σε άλλες τηλεοράσεις. Μέσω του Gaming Hub θα υποστηρίζονται επίσης οι υπηρεσίες NVIDIA GeForce NOW, Utomik και Amazon Luna.

Επίσης, η Samsung αναφέρει πως για πρώτη φορά μία τηλεόραση OLED TV θα υπάρχει πιστοποίηση για την τεχνολογία της AMD, FreeSync Premium Pro γεγονός που θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στους gamers. Από πλευράς ήχου, η S95C είναι εφοδιασμένη με is no slouch on the sound front either. It’s outfitted with a 70-watt 4.2.2-channel Dolby Atmos speaker setup.


Η τιμή της αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*